Heimat-Rezepte

«heimat-rezepte.de» është një libër i hapur gatimi në internet. Ai është projektuar për ata persona që nuk mund të lexojnë dhe shkruajnë aq mirë.
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
© Jennifer Zumbusch
Bëhet fjalë për temën «atdheu». Çfarë do të thotë atdheu për ne? Natyrisht, ai është vendi ku kemi lindur. Prindërit, vëllezërit dhe motrat. Atdheu është edhe një territor, festa dhe eksperienca të caktuara, të cilat na kujtohen. Dhe ushqimi që e njohim që nga fëmijëria.

Histori nga origjina

«heimat-rezepte.de» lidh temat e gatimit dhe atdheut me shkrimin e teksteve të shkurtra për internetin. Cili është specialiteti për të cilin mendoni: «Ky është për mua atdheun im»? Na dërgoni recetën e këtij specialiteti! Na shkruani edhe nja dy fjali për atdheun tuaj: Nga vij unë? Çfarë do të thotë atdheu për mu? Çfarë kam përjetuar atje? Kësisoj mund të ndani me të gjithë një pjesë të atdheut. Në lidhje me të gjitha recetat mund të shkruani edhe një koment dhe të bëni pyetje. Merrni pjesë, pasi ne jemi shumë të kënaqur të shohim recetat dhe të dëgjojmë historitë tuaja. Redaksia jonë ju mbështet me kënaqësi.

Këtu shkoni në blogun e gatimit